RENEE BLANCHE ❤️ KOSA STRAIGHTENERS: H • ZONA

.
2024

World katalog proizvoda i pribora za profesionalne frizere




Thanks
for your vote 👍

X


H • ZONA
H • ZONA - RENEE BLANCHE - Kosa Straighteners

CONTACT - THE PRICE

RENEE BLANCHE ❤️
H • ZONA
Kosa Straighteners



THERMO RAVNO kovrča zaglađivanje učinak

THERMO RAVNO jeinovativni tretman H - zona, koja koristi četiri jednostavna koraka, stvoriti glatka učinak na sve tipove kose. Nemojte mijenjati ili oštetiti prirodni stanje kose. THERMO RAVNO, zahvaljujući inovativnom formulacije keratin, izjednačava poroznost, štiti i vlaži kosu.

predobrada
paket :. 1.000 boca ml

+ ACTIVATOR Keratin
paket :. 250 ml bočica

B TRETMAN
paket :. 500 ml bočica

C posttretmanskog
paket :. 500 ml bočica
način korištenja : Korak 1 : kosu podijelite na dijelove i nanesite proizvod sa četkom, distribuirati proizvod na svakoj temi. Ostavite proizvod na za 10-12 minuta. Dobro isperite nekoliko puta.
Korak 2 : operite kosu s B tretman. Ostavite da djeluje 5-7 minuta. Temeljito isperite. Staviti mokru kosu ručnikom, ostavljajući ih vlažna.
Korak 3 : Podijelite kosu u tankim nitima, proširila se na dno C nakon liječenja svake cjedilu i masaža. Češalj kroz s fino gustog češlja. Ostaviti na 5 minuta. Višak proizvoda sa svjetlom ispiranja. Osušite ručnikom. Blow suhu kosu sa pripadajućim kistom. Nastavite do definitivnog liječenja s profesionalnim tanjuru. Željezo od korijena do vrhova. Pregledajte tanjuru 7-8 puta na svakoj cjedilu.



Rate this product:


30 click



VUOI PROVARE UN'ALTRA
ALTERNATIVA EFFICACE?

PROVA i PRODOTTI
FARMACA INTERNATIONAL

X