KEMON ❤️ Коса BLEACHES: СИСТЕМ LUNEX

.
2024

Светот каталог на производи и прибор за професионални фризери




Thanks
for your vote 👍

X


СИСТЕМ LUNEX
СИСТЕМ LUNEX - KEMON - Коса bleaches

CONTACT - THE PRICE

KEMON ❤️
СИСТЕМ LUNEX
Коса bleaches



SISTEMA LUNEX

систем промена на бојата калибриран за безбедно и професионални одговор на сите потреби на осветлување што се случуваат во внатрешноста на салата. Системот се состои од :

- LUNEX Light
Да се ​​прочита осветлување до 2 тонови. Нејзините состојки вложи прогресивна осветлување рефлекси и да се избегне топла страна. Деликатната белење акција остава косата сјајна, мека и податлив.
кутија: шишиња од 90 и 180 ml ​​

- LUNEX DECAP СУПЕР
Деколоризација прав компактен направени од растителни масла сини пигмент со висока моќ белење, без мирис, лесно да се меша и употреба. Не-Сам, не- подуени, не креда. Погодни за осветлување Класик 5-6 тонови и за мариноване.
кутија: 400 г тегла

- LUNEX УЛТРА
Супер осветлување крем со камилица екстракт, омекнување, сини пигмент, мешавина на растителни масла. Просветлува до 7 нивоа, тоа е нежна за кожата и косата, со намалување на емисиите на амонијак. Погоден за сите техники, пријатен овошен мирис
кутија: кесички од 15 ml во кутија од 40 парчиња

- LUNEX KROMAKLIN
Мариноване агент за боја козметика оксидација. Намалува вештачки бои пигменти без оштетување на природните пигменти и е совршена алатка за отстранување на бојата, без да носат штета на коса структура.
кутија: 50 ml вијала


AVERAGE MARKET PRICE: € 5.60 (+IVA)


Rate this product:


33 click



VUOI PROVARE UN'ALTRA
ALTERNATIVA EFFICACE?

PROVA i PRODOTTI
FARMACA INTERNATIONAL

X