MARCIA TEIXEIRA ❤️ Коса STRAIGHTENERS: кератин третман

.
2024

Светот каталог на производи и прибор за професионални фризери




Thanks
for your vote 👍

X


кератин третман
кератин третман - MARCIA TEIXEIRA - Коса straighteners

CONTACT - THE PRICE

MARCIA TEIXEIRA ❤️
кератин третман
Коса straighteners



TRATTAMENTI KERATINA

кератин третман е универзален производ кој може да се користи безбедно на било кој тип на коса. сува, frizzy, премногу ретуширани, обоени или физичко
На речиси сите типови на коса може да се добијат истите резултати или косата. Здрава, сјајна, frizz бесплатни и лесно да чешел
Со Марша Тешеира ® третман е практично не постои ризик од оштетување или кршење на вашата коса, под услов дека производот се користи правилно. На кератин Третманот е долготраен и е реверзибилна третман кој го осиромашува со текот на времето, без оштетување на косата.

Линијата се состои од :

ТРЕТМАН Оригинални
Препорачува за средна должина на косата и природно брановидна, нежно омекнува кадрици. Остава косата здрава и сјајна, frizz ослободување ефект.
кутија:. 960 ml шише

чоколадо ТРЕТМАН
Препорачуваат за многу кадрава и густа типови коса со груб текстура и трајни. Содржи природни антиоксиданси и специјална мешавина на амино киселини.
кутија:. 960 ml шише

обалата ТРЕТМАН
Формалдехид бесплатно, се препорачува за средни текстура на косата.
Специјално формулиран за да се намали на разлетувањето без целосно елиминирање навивам. Екстра нежна третман кој ја омекнува, пегла, и остава косата сјајна. Косата може да се перат во ист ден.
кутија:. 960 ml шише

обалата чоколадо ТРЕТМАН
Формалдехид бесплатно, се препорачува за средни и текстура на косата многу големи или силни. Користете какао путер. Специјално формулиран за да се намали на разлетувањето без целосно елиминирање навивам. Косата може да се перат во ист ден.
кутија:. 960 ml шише

напредни третман
Се препорачува за оние кои имаат активен животен стил. Може да се користи за сите типови на коса, специјално формулиран за да се создаде непосредна резултати. Косата може да се перат на истиот ден од третманот.
кутија: 960 ml шише .


Rate this product:


32 click



VUOI PROVARE UN'ALTRA
ALTERNATIVA EFFICACE?

PROVA i PRODOTTI
FARMACA INTERNATIONAL

Products for hairdressers

X