SENSUS ❤️ ŠPECIáLNE PRODUKTY PRE VLASY: SOS SKIN SCREEN

.
2024

World katalóg produktov a príslušenstva pre profesionálne kaderníkov




Thanks
for your vote 👍

X


SOS SKIN SCREEN
SOS SKIN SCREEN - SENSUS - Špeciálne produkty pre vlasy

CONTACT - THE PRICE

SENSUS ❤️
SOS SKIN SCREEN
Špeciálne produkty pre vlasy



ochranný krém jemná a hustá, ktoré chránia pokožku pred zafarbením pri farbení, pôsobí mäkko vďaka svojej vzorca obohatené Meadfoam olejom a bambuckým maslom.

IHF SOS SKIN STAIN REMOVER
Jedná sa o jednorazové obrúska praktické a funkčné, ktorý umožňuje odstrániť škvrny od farby kozmetiky z kože.
Balené v jednotlivých vreckách umožňuje jednoduché použitie a zaisťuje hygienu a bezpečnosť.

SOS PURE kroviny
Jedná sa o produkt, ktorý sa pripravuje na farbenie vlasov technických služieb, vďaka technológii jej vzorca obohatené o extrakt z Saponaria, ktorá má hlboké - čistenie, ale jemný.

SOS HAIR COLOR REMOVER
Jemne odstraňuje akýkoľvek typ kozmetických pigmentu oxidácie z vlasov, bez toho aby sa zmenila prírodným. Vďaka svojej inovatívnej formulácii je možné previesť na oxidačný proces farbenia, odstránenie farebné molekuly, bez toho aby napádať prirodzenú pigmentáciu vlasov. Je to produkt, obzvlášť vhodná pre odstránenie všetkých alebo časti farby. Technický produkt, ale formulovaný pri plnom rešpektovaní vlasov. To nemá žiadny napájací bielenie alebo morenie.
SOS HAIR COLOR REMOVER zabezpečuje údržbu vlasov v perfektnom stave, mäkká a hodvábna na dotyk, vďaka technológii obohatené bambuckým maslom a kokosovým olejom.

vlasovú pokožku ochranný štít
Plné a jemné ochranný krém, ktorý chráni pokožku pred farbením počas farbenia. Chráni a pôsobí mäkko vďaka svojej vzorca obohatené bambuckým maslom.

SOS SKIN SATIN HAIR REMOVER
SOS Skin Stain Remover je na jedno použitie obrúsku praktické a funkčné, ktorý vám umožní odstrániť škvrny od farieb kozmetiky z kože. Balené v jednotlivých sáčkov umožňuje jednoduché použitie zaistenie hygieny a bezpečnosti.



Rate this product:


31 click



VUOI PROVARE UN'ALTRA
ALTERNATIVA EFFICACE?

PROVA i PRODOTTI
FARMACA INTERNATIONAL

X